...Ga uit van het denkbare, niet van het haalbare...

Politieke Partij ONS Noordoostpolder

Secretariaat:
de heer E. (Everet) van Dorp
Korte Dreef 8
8302 BS Emmeloord

Everetvandorp@me.com
www.facebook.com/onsnoordoostpolder
#fractieonsnop
M. 06-53140037
fractieonsnop@gmail.com

141.000 euro te veel voor hoogwaardig meubilair

02-06-2019 12:11

Het college heeft de wens uitgesproken om 177.000 euro uit te willen geven voor het aanpassen en verbeteren van de werkplekken in het gemeentehuis. De ONS-fractie vindt deze uitgave te veel en is van mening dat het ook minder kan. In 2011 is het gemeentehuis immers al omgetoverd tot kantoortuin voor en begroot bedrag van 4,5 miljoen euro. Nu alweer een dergelijk hoog bedrag uitgeven vindt de fractie van ONS niet kunnen. Er is weliswaar sprake van een ‘budgetneutrale’ uitgave, maar de fractie is van mening dat een begroot budget niet per definitie opgemaakt moet worden.

 

Dat de telefoniekamer van het KCC aangepast moet worden staat buiten kijf. Dat er ook extra werkplekken bij moeten komen om piekdrukte op te kunnen vangen is volgens de fractie ook logisch. Maar volgens het toegevoegde kostenplaatje is een bedrag van nog geen 40.000 euro voldoende om dit te realiseren. 

 

 

De fractie dient daarom maandagavond een motie in om slechts de aanpassingen door te voeren die noodzakelijk zijn en de overige uitgaven voor het ‘hoogwaardige meubilair’ te heroverwegen en eventueel met een aangepast voorstel te komen.