...Ga uit van het denkbare, niet van het haalbare...

Politieke Partij ONS Noordoostpolder

Secretariaat:
de heer E. (Everet) van Dorp
Korte Dreef 8
8302 BS Emmeloord

Everetvandorp@me.com
www.facebook.com/onsnoordoostpolder
#fractieonsnop
M. 06-53140037
fractieonsnop@gmail.com

Kieslijst ONS Noordoostpolder voor Gemeenteraad 2018 bekend!

05-01-2018 16:19

ONS Noordoostpolder heeft deze week de eerste zeven kandidaten van de kieslijst bekend gemaakt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.Achter lijsttrekker Berthoo Lammers, met vier jaar Provinciale Staten en twaalf jaar gemeenteraad de meest ervaren lokale politicus, staat een veelzijdig, ervaren en ijzersterk team.

Tweede op de lijst staat Bert-Jan Aling, geboren en getogen in Espel, manager bij de Rabobank. De afgelopen vier jaar was hij burgerraadslid. Derde is Sacha Werkman, geboren en getogen in Emmeloord, afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, in het dagelijks leven bedrijfsadviseur. Zij heeft acht jaar ervaring in de gemeenteraad van Noordoostpolder. Huib van der Wal, geboren in Marknesse, getogen in Emmeloord, is als nummer vier een nieuwkomer bij ONS. Hij is onder andere bekend als tekstschrijver, lokaal historicus en bestuurder van diverse organisaties in de sport en het bedrijfsleven. Nummer vijf, Martin Mulder uit Nagele, van beroep bedrijfseconoom, heeft zich het afgelopen jaar als burgerraadslid verdiept in het sociaal domein (zorg en participatiewet). Nummer zes, Arjan van de Beek uit Bant, was de afgelopen vier jaar raadslid. Hij is ook bekend als voorzitter van BV Ceres. Nummer zeven op de lijst is Everet van Dorp, business accountmanager uit Emmeloord. Hij heeft met name goede contacten in de buurtcentra, in de wijken. 

Bij de foto: Van links naar rechts: Everet van Dorp, Martin Mulder, Arjan van de Beek, Huib van der Wal, Sacha Werkman, Bert-Jan Aling, Berthoo Lammers.

1 Berthoo Lammers (Emmeloord)
2 Bert-Jan Aling (Emmeloord)
3 Sacha Werkman (Emmeloord)
4 Huib van der Wal (Emmeloord)
5 Martin Mulder (Nagele)
6 Arjan van de Beek (Bant)
7 Everet van Dorp (Emmeloord)