...Ga uit van het denkbare, niet van het haalbare...

Politieke Partij ONS Noordoostpolder

Secretariaat:
de heer E. (Everet) van Dorp
Korte Dreef 8
8302 BS Emmeloord

Everetvandorp@me.com
www.facebook.com/onsnoordoostpolder
#fractieonsnop
M. 06-53140037
fractieonsnop@gmail.com

Martin Mulder nieuw burgerraadslid ONS Noordoostpolder

13-10-2017 14:21

Emmeloord – Tijdens de raadsvergadering van 16 oktober wordt Martin Mulder uit Nagele beëdigd als burgerraadslid voor ONS Noordoostpolder. De fractie van ONS Noordoostpolder is bijzonder blij met het tweede burgerraadslid van de partij.

Martin Mulder gaat zich in de komende maanden tot aan de gemeenteraadsverkiezingen richten op onderwerpen in de commissie Samenlevingszaken zoals Krachtig Noordoostpolder. Voorzitter Berthoo Lammers van ONS Noordoostpolder is blij met het nieuwe burgerraadslid: ‘Martin heeft veel kennis en kunde op de gebieden financien en zorg. En met name op het zorgvraagstuk gaat Martin zich vastbijten. Het is een onderwerp dat veel aandacht vraagt, ook in de toekomst en daarom zijn we verheugd dat Martin Mulder ons wil versterken’.

Martin Mulder komt oorspronkelijk uit Rijswijk en woont sinds 2002 in Nagele, is getrouwd en is eigenaar van een eigen administratiekantoor dat zich bezig houdt met de financiele kant van MKB bedrijven. Martin heeft ook 15 jaar in een internationale functie bij Hewlett-Packard gewerkt. Martin ziet het als een voorrecht om als burgerraadslid te mogen helpen bij het versterken van onze samenleving in de Noordoostpolder.