Bestuur, Financiën en Economie

Uw aanspreekpunt voor de Commissie Bestuur, Financiën en Economie is Sacha Werkman

Emmeloord, 27 september 2022 | ONS heeft in de commissievergadering haar standpunt inzake de komst van een aanmeldcentrum duidelijk naar voren gebracht. Samen met de VVD waren zij de enige twee partijen die duidelijk aangaven dat wij niet de problemen van het Rijk dienen op te lossen. Onderstaand de tekst die fractievoorzitter Berthoo Lammers...

Emmeloord, 26 juli 2022 | Afgelopen week is in de Wellerwaard een AED geplaatst. Wethouder Sacha Werkman (ONS) en Ria Willems waren hierbij aanwezig. Ria Willems heeft zich jarenlang ingezet voor de organisatie van reanimatietrainingen en de opbouw van een dekkend netwerk van AED's.

Emmeloord - De gemeenteraad van Noordoostpolder vindt dat het kabinet terug moet naar de tekentafel met het bekritiseerde stikstofbeleid. Een ruime meerderheid van de partijen schaarde zich maandagavond achter een motie van het CDA. PvdA, GroenLinks en D66 bepleiten ook meer perspectief voor de agrarische sector, maar vielen over woorden als...

Emmeloord, 30 mei 2022 | De nieuwe wethouders van de gemeente Noordoostpolder zijn dinsdagavond geïnstalleerd. Het gaat om Toon van Steen (Politieke Unie), Sacha Werkman (ONS Noordoostpolder), Linda Verduin-de Vries (VVD) en Thomas Gillissen (PvdA).

Met trots delen wij u mede dat Sacha Werkman namens ONS Noordoostpolder op 31 mei geïnstalleerd wordt als wethouder met als hoofdportefeuille Financiën. Na 16 jaar in de gemeenteraad van Noordoostpolder vertegenwoordigd te zijn komt ONS in een coalitie met PU, VVD en de PvdA.